Σάββατο 6 Απριλίου 2019

"Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ" : ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου Ύδρας, στους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες, από όποιον ιδεολογικό χώρο κι αν προέρχονται. Ο συνδυασμός μας θα απαρτίζεται από άτομα έντιμα, άξια και ικανά, με γνώσεις, καθαρό λόγο και διάθεση για προσφορά στην τοπική κοινωνία.
Στόχοι μας:
• Ένας Δήμος με χρηστή διοίκηση, αξιοκρατία και διαφάνεια.
• Ένας Δήμος με κοινωνικές ευαισθησίες και συνέπεια.
• Ένας Δήμος σύγχρονος, με τεχνογνωσία, που θα σέβεται και θα εξυπηρετεί τον πολίτη αλλά και θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά του.
• Ένας Δήμος κοινωνικής αλληλεγγύης, απαλλαγμένος από μικροπολιτικές αγκυλώσεις και πρακτικές απλής διαχείρισης της καθημερινότητας, που θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει διάφορα προγράμματα για την ανάπτυξη και τόνωση της περιοχής.
• Ένας Δήμος που δεν θα αποτελεί ουραγό, αλλά θα έχει όραμα και θα πρωτοπορεί στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα.
Η τετραετία 2019-2023 πρέπει να είναι αναγεννητική για τον Δήμο μας. Επιδίωξη μας η μέγιστη απορρόφηση των κονδυλίων των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, αλλά και για να κάνουμε πράξη τα μεγάλα έργα που δεν ολοκληρώθηκαν στην δυστυχώς σύντομη δημοτική περίοδο του Άγγελου Κοτρώνη, έργα που θα αναβαθμίσουν τις υποδομές του δήμου μας και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας, όπως τον βιολογικό καθαρισμό και την διαχείριση απορριμμάτων .Έργα πνοής για το νησί μας
Σας διαβεβαιώνω ότι οι στόχοι αυτοί δεν είναι μια απλή διακήρυξη προθέσεων. Είναι μία σοβαρή πρόταση η οποία θα αξιολογηθεί από εσάς πριν υλοποιηθεί. Έχω την εμπειρία. Θέλω όμως να μου δοθεί, μέσα από τη δύναμη της ψήφου σας, η ευκαιρία να αποδείξω ότι έχω και την ικανότητα να ανταποκριθώ στα αιτήματα και τις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στις εκλογές αυτές, μαζί με την πρόσκληση υποψηφιότητας ενεργών πολιτών, θα δοκιμασθεί και η τόλμη του εκλογικού σώματος, γιατί με τις επιλογές μας διαμορφώνουμε το παρόν και το μέλλον μας. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω δίπλα σας ως ενεργός πολίτης και μάχιμος δήμαρχος, υπερασπιζόμενος με κάθε τρόπο τις παραπάνω αρχές και αξίες.
Αγαπάμε την Ύδρα, γιατί το αξίζει!
Αγαπάμε την Ύδρα, γιατί είναι ο δικός μας τόπος!
Αγαπάμε την Ύδρα, γιατί … << Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ >>
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Εμμ. Μαρκαντώνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ" - Κεντρική ομιλία Πέμπτη 23/5 στο λιμάνι 8.30' μ.μ.

Σας περιμένουμε όλες/όλους στην κεντρική ομιλία και παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού μας "Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"  Πέμπτη...