Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Μαρκαντώνη

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, δεσμεύομαι πως και εγώ και ο συνδυασμός μας "Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ" θα τηρήσουμε απαρεγκλίτως την συμπεριφορά που αρμόζει σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο τον εποικοδομητικό διάλογο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ύδρας μας.

Εγώ προσωπικά, εγγυώμαι ότι θα τηρήσω τους ηθικούς μου κανόνες που μου επιβάλλουν να μην υβρίζω ανθρώπους, θίγοντας βάναυσα την προσωπικότητά τους, να μην ανταλλάζω ύβρεις αντί επιχειρημάτων, υποβιβάζοντας τον αγώνα που κάνουμε για το νέο αύριο της Ύδρας και κυρίως να μην κρύβομαι πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και επιθέσεις σε βάρος αντίπαλων υποψηφίων άλλων συνδυασμών. 

Η πορεία μου μέσα από την παρουσία μου στα κοινά έχει δείξει ότι και δεν φοβάμαι να μιλήσω υπεύθυνα για τις προτάσεις μας και δεν διστάζω να αντιπαρατεθώ επωνύμως, πάντα στο πλαίσιο του σεβασμού και της ανεκτικότητας. 

Σεβόμενος τον πολιτικό πολιτισμό του διαλόγου και της γόνιμης αντιπαράθεσης, καταδικάζω απερίφραστα και εκ των προτέρων οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της προσωπικότητας υποψηφίων του συνδυασμού μας αλλά κυρίως των υποψηφίων των αντιπάλων συνδυασμών. 

Ο μοναδικός μας εχθρός είναι τα πολλά προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία και τον τόπο μας.

Θέλω να σταθώ απέναντι σε κάθε τι που θα αποπροσανατολίσει το διάλογο που κάνουμε για ένα καλύτερο αύριο και να δώσω την υπόσχεσή μου πως θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε από αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο μοναδικός κερδισμένος να είναι η Ύδρα μας, γιατί Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
"Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ" - Κεντρική ομιλία Πέμπτη 23/5 στο λιμάνι 8.30' μ.μ.

Σας περιμένουμε όλες/όλους στην κεντρική ομιλία και παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού μας "Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"  Πέμπτη...