Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

"Η Ύδρα μας ενώνει": Προχωράμε μαζί, ενωμένοι χωρίς να μας αποπροσανατολίζουν οι ανήθικες πρακτικές άλλων συνδυασμών.

Υδραίισες και Υδραίοι συμπολίτες μας,
 

Όταν ανακοινώσαμε την υποψηφιότητά μας την 1η Ιανουαρίου του 2019, ξέραμε ότι ο δρόμος προς τις εκλογές του Μαΐου θα είναι γεμάτος εμπόδια και με παγίδες. Σε κάθε μας κίνηση η πεποίθηση μας αυτή επιβεβαιώνεται. Βέβαια, δεν πιστεύαμε μετά την καθολική αποδοκιμασία των προσβλητικών σχολίων που έγιναν σε υποψήφιους άλλων συνδυασμών πως θα πρέπει να προβούμε σε μια ακόμα καταδίκη. Γιατί, εκτός από τις λέξεις, αυτό που μας προσβάλλει ακόμα περισσότερο είναι το κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργείται σε βάρος των υποψήφιων του συνδυασμού μας και η έλλειψη υπευθυνότητας ορισμένων συνυποψήφιων.
Όσο τίποτε άλλο, αυτό που μας προκαλεί θλιβερή εντύπωση είναι η τακτική των απειλών και των ωμών εκβιασμών. Σε έναν τόσο μικρό τόπο όπως η Ύδρα, η εχθρότητα και η αντιπαλότητα δυστυχώς περισσεύει, ειδικά περιόδους σαν και αυτή. Αυτό δικαιολογείται φυσικά από την επιθυμία ορισμένων να κρατήσουν τα κεκτημένα, σαν λάφυρα που θα εξουσιάζουν και θα αποφασίζουν για αυτά για πάντα. Ξεχνούν βέβαια, ότι ύστερα από τις επανειλημμένες αποτυχημένες προσπάθειες τους να καταρτίσουν ψηφοδέλτιο τα προηγούμενα χρόνια, οι τότε συνδυασμοί δεν μετήλθαν κανενός αθέμιτου και παρασκηνιακού μέσου για να αποτρέψουν την προσπάθεια τους. Άλλωστε, όπως οι ίδιοι που τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα φόβου στους υποψήφιούς μας, έτσι και τότε ήταν αυτοί που αποκήρυσσαν αυτές τις μεθόδους. Όταν όμως θέλεις να γαντζωθείς από μια καρέκλα, ξέροντας ότι ΑΠΕΤΥΧΕΣ να δικαιώσεις αυτούς που σε στήριξαν, τότε η μοναδική λύση είναι οι απειλές και οι τραμπουκισμοί. Η επιθυμία αυτή γίνεται εντονότερη, όταν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μιας και οι θέσεις σου είναι ένα ΚΑΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.

Υδραίϊσες και Υδραίοι,
Προχωράμε μαζί, ενωμένοι χωρίς να μας αποπροσανατολίζουν οι ανήθικες πρακτικές άλλων συνδυασμών. Η πορεία που φιλοδοξούμε να τηρήσουμε είναι πολύ μακριά από αυτές τις πρακτικές που εφαρμόζουν άλλοι. Η πορεία όλων μας μαρτυρά αυτό ακριβώς. Είμαστε Υδραίοι και ονειρευόμαστε να κάνουμε αυτό τον τόπο καλύτερο για όλους, γι’ αυτό και σκοπός μας είναι να προτείνουμε λύσεις, όχι να επιτεθούμε σε συνδημότες μας που μαχόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε εδώ και παλεύουμε, γιατί Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
«Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΑΣ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ" - Κεντρική ομιλία Πέμπτη 23/5 στο λιμάνι 8.30' μ.μ.

Σας περιμένουμε όλες/όλους στην κεντρική ομιλία και παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού μας "Η ΥΔΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"  Πέμπτη...